La Generalitat treballa a Escocia per fomentar l’arribada de turistes fora de temporada alta

Compartir

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha visitat l’acció promocional de street marketing que Turisme Comunitat Valenciana, juntament amb la Cambra de Comerç d’Alacant, ha preparat a l’estació de tren Waverley d’Edimburg.

Esta acció promocional “acosta el sol” als ciutadans d’Edimburg amb la recreació d’una platja temporal a l’estació de tren Waverley, un dels centres turístics més grans de la ciutat. Esta platja es mantindrà fins diumenge que ve perquè els transeünts coneguen la destinació Comunitat Valenciana, on, a més, tenen l’oportunitat de participar en un sorteig per a passar les vacances en l’assolellada Comunitat Valenciana.

La consellera de Turisme, en una trobada amb premsa local i creadors de continguts de viatges d’Edimburg a l’estació de tren de Waverley, ha destacat que “per a nosaltres era fonamental vindre a Edimburg abans de la temporada de vacances d’hivern”, ja que “als escocesos els encanta la Comunitat Valenciana pel nostre sol i les belles platges”. De fet, ha assenyalat que “800.000 escocesos viatgen cada any a la Comunitat Valenciana, la qual cosa suposa un 20 % de la població”.

A més, Montes ha recordat la bona connectivitat existent entre la Comunitat Valenciana i Escòcia. “Estem a només dos hores i mitja, i tenim vols diaris directes des d’Edimburg i Glasgow als aeroports d’Alacant i València. A més, hem vist una demanda enorme d’este mercat”, ha apuntat.

La titular de Turisme encapçala esta missió comercial junt amb el secretari autonòmic d’Indústria, Felipe Carrasco; la regidora de Turisme de l’Ajuntament de València, Paula Llobet; representants del Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana, i acompanyats per una àmplia representació d’empresaris i entitats turístiques de la Comunitat Valenciana, com ara Apha, Hosbec i Visit Benidorm, entre altres.

Noticias Relacionadas

El festival La Movida llega a Montanejos el 6 de julio

La Frontera y Los Inhumanos se suman al tributo...

Portell contará con una oficina de turismo

El Ayuntamiento de Portell invertirá 165.000 euros en la...

El Consell apuesta por potenciar el turismo deportivo en la Comunitat Valenciana

La consellera Nuria Montes ha inaugurado la jornada ‘Medios...