Almassora encara la recta final del Roser amb embolada vespertina i un pa i porta multitudinari

Compartir

El sopar de pa i porta, un dels actes més participatius amb prop de 3.000 persones inscrites

Almassora encara la recta final de les festes del Roser amb un programa replet d’actes per a tots els públics, en els quals hui el protagonisme ha estat, especialment, en l’embolada vespertina d’un bou patrocinat per la penya El Comboi amb eixida des de la plaça Major. A més, al matí, aquest bou s’ha soltat per la Vila després de les tradicionals vaques.

Un altre dels punts neuràlgics de les celebracions és el sopar de pa i porta, en la qual hi ha inscrites prop de 3.000 persones. La vetlada té lloc en la plaça Espanya i estarà amenitzada per l’orquestra Montecristo i hi haurà parc infantil per als més xicotets.

L’alcaldessa d’Almassora, María Tormo, ha animat a tots els almassorins a gaudir de la recta final de festes, al mateix temps que ha destacat el gran acolliment del tradicional pa i porta. “Ens queden per davant encara multitud d’actes per a esprémer les festes de la Mare de Déu del Roser en un ambient de germanor, com quedarà patent en el sopar d’aquesta nit”, ha indicat Tormo.

A les 01.30 hores, en la plaça Major, se solten vaques enfundades de la ramaderia Jaime Pertegaz. A les 02.00 hores, discomòbil en el Recent fester.

Visita a la residència

L’activitat festiva d’aquest divendres ha arrancat aquest matí amb la visita de la reina de les festes, Elena Portalés, i la seua cort d’honor conformada per Dean Curic, Adrián Campos, Carla Escuder i Joana Adsuara. Han estat acompanyats per membres de la corporació municipal, amb l’alcaldessa, María Tormo, al capdavant.

A més, la visita ha estat amenitzada amb música de xaranga i els residents han pogut gaudir de l’ambient festiu i ballar al pati al costat de la reina i la seua cort i les autoritats.

Noticias Relacionadas

Castellón ilumina la Navidad

La alcaldesa, Begoña Carrasco, junto a las reinas de...

El Belén Viviente de San José Obrero recupera las 3 sesiones

La emblemática representación navideña castellonense intentará dar cabida a...