Segueix a bon ritme la projecció de curts dins del festival Alma d’Almassora

Compartir

Els espectadors que estan acudint a gaudir de les 33 obres audiovisuals seleccionades dins de les més de 1.000 rebudes procedents de 54 països

El V Festival Internacional de Curtmetratges d’Almassora, ALMA, prossegueix aquest dimecres amb la projecció de sis nous curts a concurs. En la secció provincial, els espectadors gaudiran de De buena tinta de Jordi Moliner, mentre que, en la general, es visionaran els següents treballs: El Kala de Diego Pérez, Pisanka de Jorge Yúdice, Elefante de Cristian i María José Martín, Alegre y olé de Clara Santolaya i Dennis de Guillermo Garzón i Carlos Beceiro.

Les dues primeres de les produccions són candidates als premis Goya 2024. Les projeccions, amb entrada lliure, tenen lloc, a les 21.30 hores, a la Casa de la Cultura durant tota la setmana del festival, que culminarà el dissabte en la gala de premis. La coneguda actriu Luisa Gavasa serà la convidada estrela de la cita.

El regidor de Cultura de l’ajuntament, Vicente Blay Casino, i el director del certamen, Sergio González, han valorat positivament “el gran acolliment” que està tenint aquesta edició per part dels espectadors que estan acudint a gaudir de les 33 obres audiovisuals seleccionades dins de les més de 1.000 rebudes procedents de 54 països. Així, en el lliurament de l’ALMA d’or a l’actor Pepe Viyuela quasi es va omplir el pati de butaques.

La gala de lliurament de premis tindrà lloc aquest dissabte a la Casa de la Cultura. Les pel·lícules seleccionades optaran als següents premis:

Premi del Jurat Oficial al Millor Curt: 600 euros i trofeu.

Premi Orbel Millor Actriu: 250 euros i trofeu.

Premi Emat Millor Actor: 250 euros i trofeu.

Premi Macer del Público: 400 euros i trofeu.

Premi al Millor Curt Provincial: Trofeu.

Noticias Relacionadas

Castellón ilumina la Navidad

La alcaldesa, Begoña Carrasco, junto a las reinas de...

El Belén Viviente de San José Obrero recupera las 3 sesiones

La emblemática representación navideña castellonense intentará dar cabida a...