El Palau de Vivel de la Vall d’Uixó acull la presentació del llibres de Poetes i Cia

Compartir

Amb l’acció poética ‘Urbs’ es compleix el desè aniversari d’esta iniciativa cultural que apropa la cultura a la gent

Poetes i Cia compleix 10 anys i ho fa amb la seua nova acció poètica ‘Urbs’, que es presentarà el dissabte 11 de novembre. A les 17.00 hores serà la recepció de les persones participants i a continuació es presentarà el llibre en el Palau de Vivel.

En el vestíbul de la Biblioteca Municipal es pot visitar l’exposició ‘Uns quants anys de poetes…’ que recull algunes de les obres de les últimes edicions de Poetes i Cia. En estos anys han participat 350 poetes i 220 fotògrafs i artistes plàstics.

L’editorial local Trencatimons i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó fan possible este projecte, que va néixer en 2013 per a posar en valor als poetes i poetesses de la ciutat i per a agrupar-los com a col·lectiu. La idea es va materialitzar en 2015 amb la primera edició de Poetes i Cia amb Amics de la Vall.

En 2018, a través del CEV es va llançar l’acció poètica ‘Degoteig’, ampliant la participació a creadores i creadors de tota la Comunitat Valenciana. I el projecte va anar creixent de la mà de la Regidoria de Cultura des de 2019 fins a hui amb: Uskut (2019), Plogging (2020), Homenatge a Antoni Ferrer Perales, home de paraules (2021) i Trencar el silenci (2022).

El regidor de Cultura, Jorge Marqués, ha destacat que esta iniciativa és «creativa, des dels textos i les imatges fins a la forma de presentar-les i unir-les». A més ha assenyalat que Poetes i Cia és una forma «d’apropar la literatura a la gent», enguany amb «una molt bona elecció, perquè en l’urb és on passa la cultura, on passen les històries».

Noticias Relacionadas

Peñíscola presenta su oferta turística en Zaragoza este fin de semana

El turista procedente de la capital aragonesa supone para...

Las playas y calas de Oropesa del Mar

Kilómetros de playas y calas para que saborear el...

Vinaròs participa en el salón turístico Aratur

Turisme Vinaròs se ha trasladado este fin de semana...