L’Auditori de Castelló penja el cartell de Sold Out pel concert de Rodrigo Cuevas

Compartir

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura, programa este dissabte 11 de novembre, a les 20.00 hores, el concert de Rodrigo Cuevas a l’Auditori de Castelló.

L’últim espectacle de l’artista asturià Noche de romería forma part de la programació del Trovam, la fira valenciana de la música. La fira, que se celebra fins dissabte que ve 11 de novembre, és un esdeveniment que congrega professionals de la indústria musical i artistes en diversos punts de la ciutat de Castelló, com l’Auditori o el Teatre Principal.

Totes les entrades anticipades per a este concert s’han venut, la qual cosa mostra l’expectació del públic per veure a un dels artistes més influents i reconeguts de l’actualitat. De fet, Rodrigo Cuevas ha rebut el Premi Nacional de Músiques Actuals 2023 atorgat pel Ministeri de Cultura.

En el concert de l’Auditori de Castelló, l’artista presenta les cançons de la seua última producció Manual de romería. Un espectacle que comptarà amb una potent i original escenografia en la qual Cuevas mostra la seua habitual ironia, humor o la denúncia social.

Bio Rodrigo Cuevas

Rodrigo Cuevas (Oviedo, 1985) és un fenomen de les arts escèniques. Des de 2019 i fins a l’actualitat, l’asturià ha evolucionat com a artista fins que s’ha convertit en una revelació en l’escena musical.

Agitador folklòric i artista total, Rodrigo Cuevas compta amb formació musical acadèmica: grau mitjà de piano, estudis de tuba al Conservatori d’Oviedo, i més de tres anys de sonologia a Barcelona.

A Rodrigo Cuevas li agrada transitar des de la cançó tradicional cap a altres sons i gèneres, fusionant la música electrònica i diversos estils. A això hi afig humor, sensualitat i crítica social. Els seus espectacles s’han convertit en una experiència cultural i sensorial única.

Alguns dels seus últims reconeixements són el Premi Nacional de les Músiques Actuals 2023; Premi Arcoíris 2022 del Ministeri d’Igualtat; Premi Ojo Crítico d’RNE de 2021 a les Músiques Modernes o el Premi MIN 2020 al millor àlbum de fusió i músiques del món, entre molts altres.

Noticias Relacionadas