Gran èxit de participació en l’equador de les festes del Roser d’Almassora

Compartir

Almassora arriba a l’equador de les festes en honor a la Mare de Déu del Roser amb “una gran participació” en tots els actes programats durant les celebracions. En total, són prop de 120 les activitats plantejades, entre exhibicions taurines, activitats infantils i per als més majors, espectacles musicals o cites gastronòmiques, entre altres.

L’alcaldessa, María Tormo, ha fet una valoració molt positiva dels primers dies de les festes i ha animat a tots els almassorins i visitants a continuar gaudint de l’àmplia agenda programada, “sempre des del respecte i la convivència veïnal”. Tormo ha tornat a agrair a la Policia Local, als cossos i forces de seguretat de l’Estat, als equips de neteja i al Servei Municipal de Manteniment i Logística el treball fet perquè tot transcórrega amb normalitat i sense incidents.

Tormo també ha volgut destacar la “gran faena” que es fa des de la Regidoria de Festes, que dirigeix Arturo Soler, i la Junta Local de Festes, amb Santiago López, al capdavant, perquè els actes estiguen eixint segons el que es preveu i siguen del grat d’una gran majoria.

Per part seua, Soler ha recordat que encara queden al davant jornades de diversió, en les quals la música o els festejos taurins tenen especial protagonisme. L’edil ha remarcat que les penyes i colles tenen un paper clau en les festes, col·laborant en les exhibicions taurines, aconseguint que Almassora siga un referent en els bous al carrer.

Noticias Relacionadas