El Museu de Belles Arts de Castelló es converteix en ‘Play Cube’, un espai de joc i experimentació per als més menuts

Compartir

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), transforma este dissabte, 14 d’octubre, el Museu de Belles Arts de Castelló en una sala de joc per als més menuts, amb l’activitat ‘Play Cube’, un espai de joc i experimentació.

‘Play Cube’ està compost per cubs gegants que, a través de l’art com a inspiració, el disseny com a ferramenta i la pedagogia com a finalitat, creen un espai de joc canviant i en constant renovació, que serà transformat per la interacció dels més menuts que hi participen, establint diversos diàlegs entre el material proposat i la mateixa acció.

L’activitat està dirigida per a xiquets i xiquetes d’aproximadament 10 anys com a màxim, que han d’estar acompanyats d’una persona adulta.

Les inscripcions gratuïtes es poden fer en la recepció del museu el mateix dia de l’activitat, que tindrà lloc al matí, a les 10.15 hores i a les 11.30 hores, i a la vesprada, a les 16.30 hores i a les 17.45 hores. Les pròximes sessions de ‘Play Cube’ del Museu de Belles Arts de Castelló estan previstes per als dissabtes 18 de novembre i 16 de desembre.

Cielos al Teatre Principal de Castelló

El Teatre Principal de Castelló presenta este diumenge 15 d’octubre, a les 19.00 hores, l’obra Cielos, de Wajdi Mouawad, que està dirigida pel reconegut director i actor Sergio Peris-Mencheta.

La representació teatral porta a un lloc apartat on un grup de criptògrafs, traductors i investigadors treballa a contrarellotge per a tractar d’impedir un atac terrorista múltiple que té per objectiu provocar un desastre social.

Les entrades per a esta representació tenen un preu d’entre 3 i 20 euros i es poden adquirir en taquilla i en el web. Es poden obtindre importants descomptes gràcies a ‘Entrada i +’. Quan es visita el Museu de Belles Arts de Castelló o l’EACC, s’obté un tiquet que permet comprar, a les taquilles del Teatre Principal o a l’Auditori de Castelló, entrades per als espectacles amb un descompte que pot arribar al 50 %.

‘Territori CS’ presenta a Joan de Ribera & Franco Baggiani

L’Auditori de Castelló presenta este dijous 12 d’octubre, a les 20.00 hores, el primer dels concerts del cicle ‘Territori CS’ d’esta temporada, amb el projecte Mut Natura de Joan de Ribera & Franco Baggiani. Cal destacar que el cicle ‘Territori CS’ porta fins a l’Auditori artistes vinculats amb les comarques castellonenques.

La reunió dels dos músics i un director de fotografia veterans amb gran experiència en la improvisació, la composició i el cinema dona com a resultat el projecte Mut Natura.

El trompetista italià Franco Baggiani i el pianista Joan de Ribera se submergixen en els muntatges visuals de Carles Gusi i presenten la seua òpera prima.

Composicions al voltant de videoprojeccions que parlen d’una naturalesa maltractada com a fil conductor. Històries visuals que aniran acompanyades de músiques i efectes sonors creats en directe.

El preu de les entrades per a este espectacle és de 6 euros i es poden adquirir en taquilla i en el web de l’IVC.

Noticias Relacionadas