El Roser marca el ritme festiu a Almassora amb activitats per a tots els públics

Compartir

Festejos taurins, activitats infantils i per als més majors, actuacions musicals o esdeveniments gastronòmics tenen cabuda en un programa amb 120

Les festes de la Mare de Déu del Roser continuen marcant el ritme a Almassora, que ha previst un programa amb prop de 120 actes per a tots els públics. Festejos taurins, activitats infantils i per als més majors, actuacions musicals o la gastronomia tenen cabuda.

Aquest dimarts, al migdia, hi ha programa una entrada de vaques de la ramaderia El Colom pels carrers Sant Marcos, Santa Quitèria, Trinitat i prova per la Vila. Aquesta vesprada, a les 18.00 hores, hi haurà exhibició taurina gràcies a la penya Gent del Bou amb eixida des de la plaça Major.

També a la vesprada, en la plaça Espanya, els més xicotets podran gaudir d’activitats diverses, mentre que l’Associació de Mestresses de Casa realitzarà una demostració de rebosteria en els Salons de caixalmassora.

A les 23.00 hores, tindrà lloc la concentració de penyes i colles a la Casa de la Cultura per a traslladar-se a la Vila, amb la xaranga Banana Boom. A continuació, bou embolat de la penya Gent del Bou amb eixida des de la plaça Major.

Dins del programa de festes, aquest passat dilluns es va inaugurar l’exposició del XXIII Concurs de Canaricultura en els Salons Fundació Caixa Castelló, en la segona planta. Una mostra organitzada per l’Associació de Canaricultura Santa Quitèria. Els visitants poden observar més de 1.200 canaris vinguts de tota la Comunitat Valenciana i d’altres regions.

Noticias Relacionadas