Èxit d’assistència a l’exposició de Quino a Benicarló amb més de 4.000 visitants en un mes

Compartir

L’exposició del Mucbe ‘Quino, Mafalda y mucho más’ ha tingut una gran acollida de públic durant el primer mes oberta al públic. Des del passat 10 d’agost, més de 4.000 persones han visitat la mostra, que fa un recorregut per la trajectòria del dibuixant argentí Quino a través de més de 200 vinyetes, cartells publicitaris, audiovisuals i publicacions.

El mes d’agost, les vacances i les Festes Patronals de Benicarló han propiciat que l’exposició haja congregat un gran nombre de veïns i visitants, atrets per la fama internacional del seu protagonista, Quino, i pel poder d’atracció del seu personatge més conegut, Mafalda.

Efectivament, les persones que visiten l’exposició poden gaudir del talent de Mafalda, una de les icones mundials de l’humor gràfic, i de la seua visió inconformista i inquieta de la societat a través de les vinyetes creades per Quino entre 1964 i 1973.

Però la mostra inclou altres vessants de la trajectòria de Quino. En la secció ‘El Humor de Quino‘, s’explica la tècnica i el sentit de les seues obres amb un gran nombre d’exemples dels seus primers anys com a creador gràfic, i en la part final, ‘Homenaje a Quino’, s’exposen els guardons que ha rebut l’humorista argentí i el reconeixement que li ha fet la societat.

Noticias Relacionadas