Borriana torna al treball en matèria de turisme després de les festes de la Misericòrdia

Compartir

L’Ajuntament de Burriana ha représ la seua agenda de visites guiades després de les Festes de la Misericòrdia, i ha presentat el seu programa d’activitats per als pròxims tres mesos sota el lema “Descobreix Burriana”. Les visites temàtiques tenen com a objectiu donar a conéixer i descobrir la història del municipi a través d’importants espais emblemàtics, així com uns altres menys coneguts però útils, per a comprendre el desenvolupament històric i urbanístic que ha experimentat la ciutat.

“Aquestes trobades i rutes guiades tenenmoltèxit i resulten atractius per als assistents perquè tenen accés a llocs normalment tancats al públic, com per exemple la cripta i el pas de ronda de la Basílica d’El Salvador, el refugi del Camí d’Onda que ha ampliat el nombre de dies de visita per petició veïnal, o la Torre de la Jueria entre altres”, ha explicat la regidora de Turisme, Noelia Peris. Es tracta de senzills recorreguts pels carrers històrics de la ciutat, que ens transporten a l’Edat mitjana, a èpoques d’esplendor per a Burriana reflectides en el modernisme, i fins i tot a conéixer una ciutat arqueològica desconeguda per a molts. “Així, locals i visitants d’altresmunicipis de la província descobriran la riquesa històrica i cultural de Burriana fora del període estival fomentant la desestacionalització del turisme”, ha valorat l’edil.

La regidoria de turisme ha incorporatcom a activitat nova dins de l’ampli programa, una gimcana familiar amb un alt contingut històric que permetrà conéixer, a majors i xicotets, l’origen de la ciutat i descobrir els secrets que oculta Burriana. Un conjunt de proves de destresa i enginy, que es desenvoluparà en 6 grups formats per adults i menors, d’edat recomanada entre 6 i 12 anys, i que recorrerà els carrers de la ciutat i els seus monuments històrics. “Una activitat on hi haurà jocs, endevinalles i proves per a convertir-se en autèntics exploradors del passat. Sensdubte, una forma divertida i diferent de conéixer la història de la nostra ciutat”, ha asseveratPerís

Noticias Relacionadas