Descobreix aci la programació de les Festes Patronals de Benicarló

Compartir

Redacción

Benicarló es prepara per a viure amb tota la intensitat les Festes Patronals 2023. Unes Festes que han apostat per «una programació molt diversa i pensada per a tots els públics», en paraules de la regidora de Festes, María Teresa Pellicer, i que s’han adaptat als canvis organitzatius ocasionats per les obres de l’Eix Cívic.

«Hem hagut de fer algunes modificacions en els recorreguts tradicionals i hem traslladat alguns actes, però la Crida i la Proclamació, que són dos dels actes més importants, es podran mantindre en la seua ubicació habitual», ha remarcat la regidora.

Acompanyada de la reina, la dulcinea i la resta de representants de la Cort d’Honor, María Teresa Pellicer i els representants de la Comissió de Festes Juan Maluenda i Toni Albiol han presentat els principals actes que conformen el programa, que mantindrà la plaça de la Constitució com a nucli central de bona part de l’oferta cultural i musical de les Festes.

Allí tindran lloc el Ball del Certamen (divendres 18), el Ball de Gala de les Entitats Locals (dimarts, 22), el concert del grup Els Catarres (dissabte, 26 d’agost), l’espectacle ‘Una noche de verbena’, a càrrec del cor Da Capo en homenatge als 500 anys de Festes Patronals (diumenge 20), o l’homenatge a Nino Bravo (dilluns 21).

Sense deixar la música, cal destacar també la tradicional Serenata a Sant Bartomeu del 23 d’agost, a càrrec de l’Associació Musical Ciutat de Benicarló, amb la prestigiosa directora Beatriz Fernández; el concert de cloenda de l’Orquestra Clàssica de Benicarló, que tancarà com sempre la programació de les Festes; o el recital de la Coral Polifònica Benicarlanda.

Una de les novetats en la programació d’enguany és la projecció de la pel·lícula de la cineasta benicarlanda Marta Romero ‘Toda una vida’, un homenatge a la història d’amor dels seus avis Paco i Trini que es podrà vore el 24 d’agost a la plaça de Sant Bartomeu.

Pel que fa a la programació taurina, s’han previst sis dies de bous (de dilluns a dissabte), amb les tradicionals entrades de bous, exhibició dels bous a la mar i bous embolats.

Paral·lelament, com cada any, la Coordinadora de Penyes, ha preparat també un extensíssim llistat d’activitats adreçats a un públic majoritàriament jove.

I també com cada any, el cap de setmana dels 25, 26 i 27 d’agost tindrà lloc el Mercat Medieval pels carrers del centre de la ciutat.

Avui dimarts, la reina, dulcinea, dames i cavallers de la Cort d’Honor repartiran el programa a partir de les 19.00 hores a la plaça del Mercat. Posteriorment, el llibret es podrà recollir a la Tourist Info.

Les entrades per als espectacles musicals com també per als bous es podran adquirir directament des del web municipal www.benicarlo.org a partir de finals de setmana.

Noticias Relacionadas

El festival La Movida llega a Montanejos el 6 de julio

La Frontera y Los Inhumanos se suman al tributo...

Portell contará con una oficina de turismo

El Ayuntamiento de Portell invertirá 165.000 euros en la...

El Consell apuesta por potenciar el turismo deportivo en la Comunitat Valenciana

La consellera Nuria Montes ha inaugurado la jornada ‘Medios...