Castelló rebrà el dissabte una exposició amb més de 40 cotxes antics

Compartir

L’exhibició abasta models emblemàtics de cada dècada del segle XX, oferint als visitants una visió de l’evolució del disseny i l’enginyeria automotriu

Més de 40 cotxes, motos i fins i tot camions clàssics es donaran cita aquest dissabte en la Plaça Major de Castelló en una oportunitat única per a conéixer de primera mà la història de l’automobilisme.

Organitzada per la regidoria de Comerç i Consum, l’exposició estarà oberta al públic d’11.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00.

L’exhibició abasta models emblemàtics de cada dècada del segle XX, oferint als visitants una visió de l’evolució del disseny i l’enginyeria automotriu. Alberto Vidal, regidor de Comerç i Consum, ha assegurat que “més enllà de l’admiració estètica, aquesta exposició és un testimoniatge vivent de la creativitat i la innovació que ha impulsat la nostra societat”. També ha afirmat que “és crucial apostar per esdeveniments com aquest, que no sols preserven el nostre patrimoni, sinó que també fomenten l’apreciació de la nostra història”.

Noticias Relacionadas