La Bohemia de Castelló acull l’estrena de ‘Viu’ pròleg de l’esperat últim album de Borja Penalba

Compartir

Giròvag, el primer treball de Borja Penalba Sol, es presenta en un gran concert al teatre Principal de València el 10 de desembre i al febrer a Barcelona

El cantant i compositor Borja Penalba publicarà en les properes setmanes el seu esperat primer treball en solitari GIRÒVAG (Blau-Discmedi 2023). ‘VIU’ és la canço que Penalba ens avança com a preludi del nou àlbum que es presentarà en un concert de gran format el proper dia 10 de desembre al Teatre Principal de València, com a pòrtic de la gira de concerts que el durà a Barcelona, el 29 de febrer de l’any vinent a Barcelona, en el marc del Barnasants.

Fa més de 30 anys que Borja Penalba es dedica a la música, una feina sense horaris ni calendaris. Tothora pensant cançons, musicant-les, arranjant-les i produint-les, passejant-les i compartint-les. Ho ha fet a molts estudis de gravació i a molts escenaris. Ha enregistrat discs i ha fet gires al costat de Feliu Ventura, Miquel Gil, Lluís Llach i d’Obrint Pas, entre molts d’altres. En els darrers deu anys ha compartit camí amb Maria del Mar Bonet i amb Mireia Vives.

Ara, per primera vegada, es presenta sense compartir nom a la portada amb aquest disc en primera persona, on es despulla –o ‘es nua’, com ell defensa-, i la guitarra i la veu de Penalba, alcen el vol i són les protagonistes.

Com els monjos rodamons que vivien aliens a les normes dels monestirs, l’ànima de giròvag que sempre era dins el músic, ha quedat al capdavant per a començar aquest viatge de principi definit i de final incert.

Borja Penalba fa música, és músic, fa de músic, és música.

Giròvag vol ser més que un disc, vol ser més que un concert i una gira. Giròvag és una idea.

Borja Penalba estarà en La Bohemia el dijous 23 de novembre.

Noticias Relacionadas