Vila-real treballa intensament en el disseny de la programació amb motiu del seu 750 aniversari

Compartir

El Consell de Participació Ciutadana de Vila-real s’ha reunit en sessió ordinària per a abordar, entre altres assumptes, la programació d’actes per a commemorar el 750é aniversari de la fundació de la ciutat que l’Ajuntament de Vila-real està ultimant en col•laboració i consens amb els grups polítics, les entitats de la ciutat i la societat civil. El regidor de Territori i Patrimoni, Emilio M. Obiol, -qui al costat dels regidors Noelia Samblás i Javier López forma part de l’equip de coordinació del 750é aniversari designat per l’alcalde- ha sigut l’encarregat de desgranar els avanços en aquesta programació, que en breu es presentarà de manera oficial i que, tal com ha subratllat l’edil, “és fruit del consens i la participació, com mereix una efemèrides tan important”.

Obiol ha recordat que en el seu moment, a través del treball del comissionat tècnic, es van realitzar consultes i es van obrir canals de comunicació per a recaptar les propostes de la societat civil, incloent-hi el propi Consell de Participació Ciutadana. Fruit d’aquest treball i de les reunions amb els grups polítics “estem ja ultimant el calendari d’actes, una programació participada i consensuada, que es desenvoluparà des de febrer de 2024 fins a febrer de 2025, quan es tancarà l’any de l’aniversari fundacional”. A més, Obiol ha recordat que “s’ha tingut en compte que la parròquia Arxiprestal celebra també el seu 750é aniversari, així com la commemoració del mig segle de la Junta Central de Setmana santa, de manera que es preveuen actes conjunts així com una coordinació per a no solapar activitats”.

La sessió del Consell de Participació Ciutadana, que ha estat presidida per la regidora de Participació, MiriamCaravaca, ha abordat altres assumptes d’interés, amb l’assistència de representants dels grups municipals així com de les entitats que integren aquest òrgan de participació.

Noticias Relacionadas

Bona Vida, el templo del almuerzo en Magdalena

En Magdalena ¡mone a esmorzar!. Es es sin duda...

Nuevas confirmaciones para el FIB 2024

El Festival Internacional de Benicàssim (FIB) anuncia una nueva...

Segorbe asistió a la feria Navartur de Pamplona

El pasado fin de semana, Segorbe expuso sus atractivos...