La Lliga Autonòmica de Barco Dragón arriba a Almassora

Compartir

La cita tindrà lloc aquest dissabte, 3 de febrer, de 09.00 a 14.00 hores, en l’embarcador del riu Millars

Almassora acollirà aquest dissabte 3 de febrer el primer campionat de la V Lliga Autonòmica de Barco Dragón, de 09.00 a 14.00 hores, en l’embarcador del riu Millars, en el paratge de Santa Quitèria. L’activitat és organitzada pel club Canoe Almassora i compta amb el suport de l’Ajuntament, la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana i la Diputació de Castelló.

Dins de la modalitat de Barco Dragón, eixiran també a competir, entre altres categories, dues molt especials per a aquest club, com a ACS, pacients oncològics que han superat qualsevol tipus de càncer, i la BCS, pacients de càncer de mama.

El regidor d’Esports, Paco Soriano, ha ressaltat la gran faena de preparació que estan duent a terme els participants en aquesta competició, que se celebrarà en un entorn tan volgut pels almassorins com el paratge de Santa Quitèria.

La regata es disputarà en un circuit lineal de 500 metres d’anada amb ciavoga i 500 metres de tornada, amb un total de dues voltes, completant així la distància de 2.000 metres per a totes les categories. S’utilitzaran per a tots els equips un total de tres embarcacions pertanyents al club Canoe Almassora, totes elles amb matrícula.

Noticias Relacionadas

Bona Vida, el templo del almuerzo en Magdalena

En Magdalena ¡mone a esmorzar!. Es es sin duda...

Nuevas confirmaciones para el FIB 2024

El Festival Internacional de Benicàssim (FIB) anuncia una nueva...

Segorbe asistió a la feria Navartur de Pamplona

El pasado fin de semana, Segorbe expuso sus atractivos...