El Teatre Payá de Burriana va acollir l’obra ‘Pinotxo’ que va cautivar al públic familiar

Compartir

«Pinotxo. Un musical d’aventures» és una adaptació del conte infantil dirigida per José Tomàs Chàfer i lletres de Josep Mollà

El Teatre Payá de Burriana va viure una divertida tard de teatre en família amb l’èxit rotund de l’obra «Pinotxo. Un musical d’aventures«, que la regidoria de Cultura havia proposat dins de la seua programació trimestral. Un total de 561 persones de totes les edats es van donar cita en el nostre teatre per a gaudir de la funció.

Qui no ha jugat alguna vegada a ser actor o actriu? Quan David i Toni coneixen a Laura, aquesta es converteix en l’ajudant perfecta per a contar les aventures de Pinotxo. Els tres entren en una voràgine de maquillatge, perruques i vestuari que ens permetrà seguir les peripècies del titella de fusta. El teatre dins del teatre és el fil conductor dins d’aquesta història.

A través de les il·lusions de Laura, una xiqueta apassionada pel món del teatre, farem un viatge al llarg de les aventures més conegudes de Pinotxo. La decisió de Gepeto de construir-se una marioneta, l’arribada de la Fada Blava, les estranyes converses amb Grill, l’aventura en el teatre de marionetes de Stromboli, els enganys de Rabosa i Gata, i la gran balena disposada a engolir-se tot el que troba en la mar… I tot amb una partitura fantàstica, veus en rigorós directe i grans coreografies.

Trencadís Produccions és una companyia especialitzada en teatre musical per a tota la família. La seua primera producció va ser «Aladín, un musical genial» en 2013, i des de llavors ha entrenat fins a cinc espectacles musicals més, sent guardonats amb els Premis del Teatre Musical i en els Premis Broadway World Spain.

«Pinotxo. Un musical d’aventures» és una adaptació del conte infantil clàssic dirigida per José Tomàs Chàfer i lletres de Josep Mollà. L’elenc en la representació en el Teatre Payá va estar compost per Gabriel Benavent, Pepe Mira i Thais Marín.

Noticias Relacionadas