El Patronato de Turismo de Castelló aprueba 98.000 euros en subvenciones para varias asociaciones

Compartir

També s’ha aprovat l’ampliació del 20% del contracte de manteniment, neteja, buidatge i subministrament de fosses sèptiques del pàrquing de caravanes de la platja del Gurugú

El Consell Rector del Patronat de Turisme s’ha reunit hui en sessió extraordinària per a aprovar el lliurament de tres subvencions per un valor total de 98.000 euros a l’Associació Grau Centre Gastronòmic, ADEPLA i al Gremi de Forners. Arantxa Miralles, presidenta del Patronat i regidora de Turisme, ha explicat que «aquesta inversió és una mostra més que comptem amb el teixit associatiu local per a impulsar un turisme de qualitat i consolidar una oferta descentralitzada que siga atractiva durant els 12 mesos de l’any».

En una clara aposta per promocionar la cultura gastronòmica local, les subvencions que s’han aprovat per a l’Associació del Grau Centre Gastronòmic i per al Gremi de Forners són de 9.000 euros per a cadascuna. «Volem que aquestes dos associacions compten amb tot el suport possible de l’Ajuntament perquè puguen dur a terme el pla d’acció que hem desenvolupat en conjunt per a la promoció turística de la nostra gastronomia», ha assenyalat Miralles.

La subvenció que s’ha aprovat per a ADEPLA és d’un import de 80.000 euros i té l’objectiu de fomentar i millorar la imatge turística de la ciutat i les seues platges en tots els seus vessants. La regidora de Turisme ha argumentat que «comptem amb ADEPLA per a desenvolupar el millor pla d’explotació de les nostres platges a través d’una sèrie d’accions entre les quals podem destacar el tan esperat Festival del Vent com inauguració de la temporada estival».

Ampliació del 20% de la neteja de fossa sèptica del pàrquing de caravanes del Gurugú

En el Consell Rector també s’ha aprovat l’ampliació del 20% del contracte de manteniment, neteja, buidatge i subministrament de fosses sèptiques del pàrquing de caravanes de la platja del Gurugú. L’objectiu és augmentar la freqüència de neteja i buidatge de la fossa sèptica a causa de l’alta demanda, incrementant el pressupost màxim del contracte en 2.684 euros aconseguint els 15.677,29 euros en el contracte anual.

Noticias Relacionadas