Nules presenta 8 mesos de programació cultural per a tots els gustos i edats

Compartir

L’Ajuntament de Nules ha presentat hui la programació cultural que es desenvoluparà al llarg dels pròxims mesos fins al mes de juny, i que començarà el pròxim dimarts, 31 d’octubre, amb actes al voltant de la festa de Halloween amb diferents actes que tindran lloc al Museu d’Història Vicent Felip Sempere i que comptaran amb la col·laboració de Cosas&Musas.

No obstant això, des de la regidoria de Cultura es destaca la varietat d’actes que contempla aquesta programació, “es tracta d’una programació per a tots els públics, que es presenta amb dos llibrets un en valencià i l’altre en castellà, i que contempla exposicions, presentacions de llibres, teatre, musicals, màgia, opera, sarsuela i en la qual participen associacions locals. Encara que la programació cultural també compta amb actes nous, com ara la I Gala de la Cultura amb la qual es vol fer un reconeixement a totes les persones vinculades a la cultura del nostre poble”, comenta la regidora, M. José Esteban.

En aquest sentit, entre els actes programats cal destacar l’espectacle “Navidades Mágicas”; la representació de dos operes gourmet com ara “Madame Baterflye” i “Carmen” i de la sarsuela “Luisa Fernanda”; el festival de curtmetratges Fesoh Curt; les actuacions d’actors reconeguts com el nuler, Jordi Ballester, i Diego Braguinski que interpretaran l’obra “La mujer de negro”.

Així mateix, la programació cultural presenta també actuacions dels musics locals Marc Miralles i Miguel Barberá; a més hi haurà un musical homenatge a Rafael Conde “El Titi” i un altre musical dedicat al públic infantil “Mulán”.

Des de la regidoria de Cultura s’ha treballat també per recuperar en aquesta edició el Nules Fest que comptarà amb les actuacions de l’artista local Malparlat, Cactus i Oceans.

Dins de la programació es troba, així mateix, la programació de la Fira del Llibre que inclou la segona Fira de Col·leccionisme i Antiguitats organitzada pel Grup Filatèlic Noulas.

L’altre acte rellevant amb el qual es tancarà aquesta programació al mes de juny és l’actuació de la banda de l’Associació Artística Nulense amb l’artista Montsita Caballé.

El programa es podrà consultar a les xarxes socials de l’Ajuntament de Nules i recollir a les dependències municipals a partir de la pròxima setmana.

Noticias Relacionadas