Almassora programa un Halloween “terrorífic” amb disfresses, balls i màgia en el nucli urbà i a la platja

Compartir

El reconegut mentalista Toni Bright sorprendrà el públic assistent amb el seu espectacle, despertant una mescla de desconcert i entusiasme

L’Ajuntament d’Almassora ha programat una agenda “terrorífica” amb diverses propostes “esgarrifoses” per al dimarts 31, amb motiu de Halloween. Així, en la plaça Espanya, de 17.30 a 20.30 hores, tot el públic que s’acoste podrà gaudir de la programació, pensada especialment per als més xicotets i joves. Totes les activitats són gratuïtes.

Els participants tindran l’oportunitat de pintar-se la cara amb la temàtica de Halloween que desitgen, a més se’ls anima a acudir disfressats, ja que els millors tindran premi i sorpresa. També hi haurà balls infantils “monstruosos” i sessió de mentalisme de la mà de Toni Bright, considerat un dels més reconeguts mags de la ment d’Espanya.

Bright desprén sorpreses i despert entusiasme, ja que li encanta deixar bocabadat al públic. A més de recórrer nombrosos escenaris ha col·laborat en coneguts programes de televisió i ràdio en l’àmbit nacional.

També s’aposta per dinamitzar la platja, així al parc de Cigarreta hi haurà tota la vesprada, de 17.00 a 20.00 hores, del dia 31 activitats amb motiu de Halloween supervisades per monitors. Així, s’han programat jocs infantils amb temàtica d’aquesta celebració, taller de slime, pintacaras i tatuatges. Tampoc faltarà música “terrorífica”.

En paral·lel, també dimarts que ve a la vesprada, a partir de les 17.00 hores, la Regidoria de Serveis Socials, a través de la iniciativa Barris Inclusius, ha ideat una festa de Halloween en la plaça Botànic Calduch, amb tallers de “por” i concurs de disfresses.

Amb aquesta programació especial de Halloween, una celebració que compta cada vegada amb més adeptes, l’Ajuntament d’Almassora busca oferir als veïns una alternativa d’oci perquè puguen passar-ho bé en l’avantsala de la festivitat de Tots els Sants.

Noticias Relacionadas