Les Coucher durà la diversió en forma de teatre a Almassora aquest cap de setmana

Compartir

La Casa de la Cultura d’Almassora apujarà este diumenge el teló perquè el públic gaudi de l’obra teatral Les Couchers, a les 19.00 hores. Els riures i la diversió estan més que assegurades gràcies a un espectacle de la companyia Les Couchers, que va nàixer en 2021, en plena pandèmia, de la mà d’Elena Donzel i Mari Marcos, amb l’objectiu de crear un espectacle d’humor guaridor.

Amb el format de xarrada motivacional, estos personatges excèntrics, vulnerables i divertits, tracten de fer feliç al públic. Amb l’absurd de tal pretext, desenvolupen tècniques hilarants per a aconseguir la pau mental i l’amor, fent participes als assistents d’estes tècniques, així com del seu fracàs estrepitós. Es qüestionen i qüestionen el fatigós i impossible que és eixa cerca de la constant felicitat.

Les entrades per a assistir poden adquirir-se en la pàgina web municipal en el següent enllaç: https://entrades.almassora.es/par-public/rest/evento/id/1317989.

Esta proposta teatral completa un cap de setmana cultural intens organitzat per la Regidoria de Cultura que lidera l’edil Vicente Blay Casino. El dissabte, a les 18.00 hores, en la plaça Pere Cornell està programat l’espectacle de circ Baktana de Lazuz company i, a les 19.00 hores, l’esperat monòleg de la Tia Visantica que pràcticament ha esgotat les entrades.

Noticias Relacionadas