L’Academia Nocturna de Santiago Auserón arriba a l’Auditori de Castelló de la mà de l’IVC

Compartir

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura, presenta el divendres 9 de febrer, a les 20.00 hores, un concert del popular cantant Santiago Auserón, que porta els seus grans èxits i el seu nou projecte, denominat Academia Nocturna, a l’Auditori de Castelló de la Plana.

Santiago Auserón reelabora en directe algunes de les millors cançons de la seua trajectòria, tant en el grup Radio Futura com en Juan Perro, i estrena unes altres composicions noves, en les quals el rhythm & blues, el jazz, el rock i el soul es fonen amb els sons del Carib i amb la tradició lírica espanyola.

Santiago Auserón ha explicat que Academia Nocturna és “un taller de creació i aprenentatge musical itinerant” i ha destacat que “el públic assistirà en cada concert a un acte d’invenció musical i poètic”.

El músic també ha assenyalat que en esta banda “s’integren el blues i el jazz clàssic o modern, el rhythm & blues, el rock i el soul, el so i la rumba afrocubans, la tradició europea antiga, clàssica i contemporània, perquè tot cap en la cassola musical mentres tinga qualitat, sabor i encanteri”.

El concert seguix el mètode d’interpretació propi dels músics de jazz, de manera que la improvisació en escena, la creació en directe, amb atenció especial al ritme ballable, són alguns dels elements que Auserón i la seua banda exhibiran sobre l’escenari de l’Auditori.

Santiago Auserón estarà acompanyat per Vicenç Solsona a la guitarra; Gabriel Amargant amb el saxo i clarinet; David Pastor a la trompeta, i Pere Foved a la bateria.

El concert d’Auserón és una proposta conjunta de l’Institut Valencià de Cultura i l’Ajuntament de Castelló de la Plana i l’actuació forma part de la programació de la 32a edició del Festival Internacional de Jazz de Castelló.

Les últimes entrades per al concert tenen un preu de 15 euros i estan a la venda en taquilla o en el web.

Noticias Relacionadas

El festival La Movida llega a Montanejos el 6 de julio

La Frontera y Los Inhumanos se suman al tributo...

Portell contará con una oficina de turismo

El Ayuntamiento de Portell invertirá 165.000 euros en la...

El Consell apuesta por potenciar el turismo deportivo en la Comunitat Valenciana

La consellera Nuria Montes ha inaugurado la jornada ‘Medios...