La secretària autonòmica de Turisme, Cristina Moreno, inaugura la jornada sobre l’estrés en el sector turístic

Compartir

Cambra València, en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana, organitza una sessió formativa que ha reunit més d’un centenar de persones

La secretària autonòmica de Turisme, Cristina Moreno, ha inaugurat, juntament amb el president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de València, José Vicente Morata, la jornada sobre ‘Gestió de l’estrés en el sector turístic’.

Esta sessió formativa, organitzada per Cambra València en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana, ha reunit més d’un centenar de persones. S’hi han explorat les tècniques més innovadores i efectives per a gestionar i reduir l’estrés en el treball en la indústria turística.

Durant la seua intervenció, Moreno ha advocat perquè des de les administracions públiques i les organitzacions empresarials “comencem a plantejar solucions que ens ajuden a tots a millorar la nostra qualitat de vida, no ja a nivells econòmics, sinó de benestar físic i psicològic”.

En esta línia, ha assenyalat que esta jornada suposa “una gran oportunitat per a escoltar experts del sector que són conscients de la necessitat d’aplicar mesures que promoguen la salut mental i física dels empleats turístics”.

La secretària autonòmica de Turisme ha animat a treballar conjuntament per a “incentivar hàbits i entorns de treball saludables”. En eixe sentit, ha reconegut la labor de l’Administració per a implementar polítiques de regulació dels horaris de treball que proporcionen descansos adequats i distribuïsquen de manera equitativa la càrrega laboral, “una cosa, sens dubte, complicada en el nostre sector, encara que segur que no impossible”, ha assenyalat.

En la jornada han participat experts en gestió de l’estrés i líders del sector que han compartit els seus coneixements i experiències, com ara el director general d’SH Hotels, Javier Vallés; el xef amb 3 estreles Michelín, Quique Dacosta; la psicòloga Alejandra Vallejo-Náguera, i l’expert en efectivitat personal, Agustín Peralt.

Noticias Relacionadas

El festival La Movida llega a Montanejos el 6 de julio

La Frontera y Los Inhumanos se suman al tributo...

Portell contará con una oficina de turismo

El Ayuntamiento de Portell invertirá 165.000 euros en la...

El Consell apuesta por potenciar el turismo deportivo en la Comunitat Valenciana

La consellera Nuria Montes ha inaugurado la jornada ‘Medios...