El Consell col·labora amb Benicàssim per a reforçar-la com a referent en turisme de festivals intel·ligents

Compartir

Turisme Comunitat Valenciana destinará 250.000 euros a realitzar inversions al recinte de festivals de la localitat

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Benicàssim per a reforçar esta destinació com a referent en el turisme de festivals musicals intel·ligents.

Turisme Comunitat Valenciana destinarà 250.000 euros a l’Ajuntament de Benicàssim per a la realització d’inversions en el recinte de festivals de la localitat, amb l’objectiu d’adequar-lo i millorar-lo seguint el model de turisme de festivals musicals intel·ligents que s’impulsa des de la Generalitat.

A través d’este acord, l’Ajuntament de Benicàssim durà a terme actuacions en tecnologia, com l’ús de sistema de videovigilància amb intel·ligència artificial integrada.

També es duran a terme inversions per a impulsar la sostenibilitat. Així, s’instal·laran plaques solars fotovoltaiques en edificacions existents, per a la qual cosa s’hi inclourà la redacció del projecte.

Turisme Comunitat Valenciana té entre els seus objectius impulsar recursos turístics que reforcen la imatge de marca turística de la Comunitat Valenciana com ho són els festivals de música amb projecció nacional i internacional, com el que es desenvolupa anualment al municipi de Benicàssim dins del programa Mediterranew Musix.

Noticias Relacionadas

Sant Mateu vive este fin de semana el IX Mercado Medieval

Un mercado donde se pueden encontrar paradas de productos...

La playa de La Llosa

Acabamos el repaso de las playas de los municipios...