El cicle ‘Diàlegs sense fronteres’ que organitza Rototom Sunsplash i Exodus serà en l’Estadi de la Ceràmica

Compartir

Cal destacar que les xarrades tambè tenen el suport de l’Ajuntament de Vila-real i de la Fundació del Villarreal

El Villarreal i el Rototom Sunsplash unixen els seus camins en el marc d’Endavant Cultura, el projecte de Responsabilitat Social Corporativa mitjançant el qual l’entitat groga dona suport a la cultura de la província de Castelló. El conveni s’inicia ara de cara a la pròxima edició del festival, que tindrà lloc del 16 al 21 d’agost a Benicàssim.

La primera acció conjunta d’esta nova col·laboració entre el Submarí i el festival reggae serà el cicle ‘Diàlegs sense fronteres’ el pròxim 23 d’abril a les 18.30 hores en el Club 1923 de l’Estadio de la Cerámica, en Vila-real. La casa de tots els groguets acollirà les conferències de la periodista i Premi Reina Sofia de l’Esport Paloma del Río i de l’exjugadora de la selecció afganesa de bàsquet en cadira de rodes Latifa Sakhizadeh. El cicle ‘Diàlegs sense fronteres’, impulsat pel festival Rototom Sunsplash i la seua Associació Cultural Exodus, continua explorant escenaris mimetitzats amb la temàtica que aborda en cada debat. ‘Els valors de l’esport salven vides’ és el títol de la xarrada, moderada pel director de COPE Castelló Raúl Puchol, que filaran la periodista Paloma del Río, la veu que ha guiat la transmissió de les competicions de gimnàstica per a TVE i Premi Reina Sofia en els Premis Nacionals de l’Esport, i l’exjugadora de la selecció afganesa de bàsquet en cadira de rodes, Latifa Sakhizadeh.

A ambdues els unix, des de perspectives diferents, una història de solidaritat vinculada a l’esport, que compartiran amb el públic. Paloma del Río i el corresponsal de guerra Antonio Pampliega, reconegut també en els Premis Nacionals de l’Esport per la seua implicació en la defensa de les dones i l’assistència a immigrants, “van aconseguir, en moments dramàtics després de la recuperació del poder talibà a l’Afganistan, que va condemnar a la societat a l’ostracisme, ajudar a esportistes com Latifa Sakhizadeh a eixir del país”, expliquen des d’Exodus. “La meua vida va canviar per complet, com les vides de tots els afganesos, especialment les de les dones”, relata Sakhizadeh.

Cal destacar que les xarrades no sols compten amb el suport del Villarreal, sinó també amb el de l’Ajuntament de Vila-real i de la Fundació del club groguet.

Noticias Relacionadas

Sant Mateu vive este fin de semana el IX Mercado Medieval

Un mercado donde se pueden encontrar paradas de productos...

La playa de La Llosa

Acabamos el repaso de las playas de los municipios...