Càlig prepara un programació especial amb motiu del Dia Mundial del Turisme

Compartir

Amb motiu del Dia Mundial del Turisme l’Ajuntament de Càlig ha preparat una programació especial per a celebrar aquesta jornada. Recordem que la localitat ha aconseguit revalidar la seua condició de Municipi Turístic de la Comunitat Valenciana en la categoria de Singularitat, que certifica que s’han superat tots els criteris establerts en matèria de patrimoni, edificis i llocs emblemàtics.

Pel que fa a la programació que s’ha preparat, aquest dimecres, 27 de setembre, es farà una jornada de portes obertes a la Torre, accedint des de l’oficina de turisme. L’horari serà des de les 10:00h fins les 12:00h. Per al dissabte, 30 de setembre, continuaran les activitats amb una visita guiada a la Torre, per conéixer millor la història de l’edifici, que inclourà també l’oficina de turisme i l’exposició dels dibuixos de la Torre de les Festes. En aquest cas, les visites es faran a les 10:30h i les 17:00h.

Les persones interessades en participar en aquesta experiència es poden inscriure de forma gratuïta al web Maestrat Ànima Interior, https://maestrat.travel/ i també a la mateixa oficina de turisme de Càlig.

L’alcaldessa, Ernestina Borràs, ha destacat que “animem als veïns i visitants a participar, tant de la jornada de portes obertes com de la visita guiada, per descobrir les últimes actuacions que s’han realitzat a la Torre, així com la seua història, a més de passar pel nou pont, que comunicava l’edifici amb l’antic jutjat”.

Noticias Relacionadas