Càlig destaca el seu patrimoni històric amb ‘La Ruta de l’Aigua’

Compartir

Prop de 30 persones van participar en aquesta ruta organitzada per la Taula de la Sénia Dintre de les Jornades Europees de Patrimoni de la Mancomunitat

Prop de 30 persones participen en ‘La ruta de l’aigua‘ organitzada per la Taula del Sénia
Dintre de les Jornades Europees de Patrimoni la Mancomunitat de la Taula del Sénia va organitzar diumenge la visita guiada ‘La ruta de l’aigua’. Una trentena de persones van participar d’aquesta proposta cultural, que sobretot volia mostrar el patrimoni històric calijó relacionat amb els pous i l’extracció de l’aigua.

El recorregut va començar al pou de les Aixetes, passant per altres punts d’interés com ara el pou de Dins i el de la dona, a més de Cabanils i Canet per finalitzar a l’aljub del camí de Sant Jordi.

La regidora de Patrimoni, Ruth Sanz, agraïa la implicació de la Mancomunitat de la Taula del Sénia per incloure un any més el municipi dintre de les activitats de les Jornades Europees de Patrimoni. Segons indicava “aquest tipus de propostes ajuden a dinamitzar la localitat i sobretot són una bona oportunitat per a donar a conéixer la nostra història, en aquest cas, relacionada amb els pous i l’extracció de l’aigua”.

Noticias Relacionadas