Almassora iniciarà el dissabte la Copa Diputació d’Aigües Obertes

Compartir

La prova, que partirà de l’escullera Mestral a la platja Pla de la Torre, a les 09.00 hores, serà la primera de les sis que recorreran la província de nord a sud

Almassora ultima tots els preparatius per a iniciar este pròxim dissabte, 29 de juny, a la primera edició de la Copa Diputació d’Aigües Obertes. La Travessia Platja d’Almassora, que partirà de l’escullera Mestral a la platja Pla de la Torre, a les 09.00 hores, serà la primera de les sis proves que recorreran la província de nord a sud. El recorregut competitiu comprén 1.800 metres.

També hi ha una categoria infantil, per als nascuts entre 2011 i 2014, que partirà a les 10.30 hores. Este esdeveniment, que busca fomentar la pràctica de les aigües obertes en ¡ les costes de Castelló, està impulsat pels Clubs de Natació de Benicarló i Vinaròs, així com els Ajuntaments d’Almassora, Orpesa i Moncofa.

El regidor d’Esports d’Almassora, Paco Soriano, ha animat a tots els aficionats a sumar-se a esta travessia per a la pràctica d’un esport que exigeix disciplina, resistència i superació.

La iniciativa, recolzada per la Diputació de Castelló, ofereix dues modalitats d’inscripció: individualment per a cada prova o amb un bo que permet inscriure’s en totes les proves a un preu més econòmic, a més d’incloure obsequis per als participants. Les inscripcions estan disponibles en el lloc web del cronometrador oficial: https://www.hj crono.es/circuitos/i-copadiputacio-d-aigues-obertes.

Després de la Travessia Platja d’Almassora, arribarà la de la platja del Fortí de Vinaròs el 7 de juliol, el Desafiament 3K a Benicarló i Peníscola el 20 de juliol. El següent cap de setmana (27 i 28 de juliol) hi haurà doble parada amb la Travessia Platges d’Orpesa de la Mar i la Travessia al Port de Vinaròs. El circuit conclourà el 15 d’agost amb la Travessia Banderes Blaves de Moncofa.

Tots els participants optaran a les classificacions finals del circuit, que atorgarà premis als primers classificats absoluts, per categories i en la categoria per equips.

Noticias Relacionadas

Sant Mateu vive este fin de semana el IX Mercado Medieval

Un mercado donde se pueden encontrar paradas de productos...

La playa de La Llosa

Acabamos el repaso de las playas de los municipios...