Almassora celebra les festes del Roser amb protagonisme dels actes taurins

Compartir

Almassora ha continuat aquest dilluns amb les festes en honor a la Mare de Déu del Roser amb especial protagonisme als actes taurins.

Al matí, hi ha hagut entrada de vaques i, a la vesprada, bous per la vila, patrocinats per les penyes i colles El Rollet, La Fuga, La Travessa, L’Emboscà, L’Artiste, La Katrava, La Divisa, La Kurda, El Porrat, La Maraña, La Traskà, La Xaskà, El Vaivén; el de les penyes El Trasto y Juventud Taurina i el de la Penya Taurina amb eixides des de la plaça Major, segon l’Ajuntament d’Almassora.

També hi ha bous embolats de les penyes i colles El Rollet, La Fuga, La Travessa, L’Emboscà, L’Artiste, La Katrava, La Divisa, La Kurda, El Porrat, La Maraña, La Traskà, La Xaskà y El Vaivén amb eixida des de la plaça Picaora;  el de les penyes El Trasto i Juventud Taurina i el de la Penya Taurina amb eixida de la plaça Major.

En el programa també hi ha més activitats programades per als més xicotets o l’obertura de l’exposició del XXIII Concurs de Canaricultura en els Salons Fundació Caixa Castelló, segona planta.

Noticias Relacionadas