Almassora aposta per el Teatre Enèrgic per a concienciar sobre el reciclatge a través de la música i l’humor

Compartir

Este dissabte, 4 de maig, a les 19.00 hores, a la Casa de la Cultura està programada l’obra ‘Trash!’ de la companyia Yllana. Les entrades es poden comprar en el següent enllaç: https://entrades.almassora.es/par-public/rest/evento/id/1405895

El diumenge, a les 19.00 hores, tindrà lloc la Gala Benèfica contra el Càncer, a la Casa de la Cultura, amb una mostra de ball de l’Escola DeArte By Jenny Mar

L’agenda cultural d’Almassora per a este cap de setmana brinda dos espectacles de gran qualitat artística en els quals el teatre i l’art flamenc són els grans protagonistes. Este dissabte, 4 de maig, a les 19.00 hores, a la Casa de la Cultura, està programada l’obra Trash! de la companyia Yllana.

Es tracta d’un espectacle vital i energètic sobre les possibilitats del reciclatge a través de la percussió, el moviment i l’humor.

Es desenvolupa en un centre de reciclatge de fem, on quatre imaginatius operaris donen nous usos a tota mena de deixalles que arriben al lloc, fent al públic reflexionar sobre l’excés de consumisme de la nostra societat.

Bombones de butà, paraigua, pilotes, caixes de farratges, botzines, bosses de fem…

Qualsevol element que cau en mans d’estos operaris, són transformats en vistosos números musicals plens d’enginy i humor. Les entrades per a l’obra teatral poden adquirir-se en el següent enllaç: https://entrades.almassora.es/par-public/rest/evento/id/1405895.

Art solidari amb la AECC

El diumenge, 5 de maig, a la Casa de la Cultura, a les 19.00 hores, tindrà lloc la Gala Benèfica contra el Càncer amb una mostra de ball de l’Escola DeArte By Jenny Marsó. Els assistents col·laboraran amb un donatiu de cinc euros en concepte d’entrada que poden comprar en DeArte, al carrer Verge de Gràcia número 172, baix. Tota la recaptació anirà destinada a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) d’Almassora.

‘L’Escola Canta’ citará el sábado a 170 alumnos y 70 músicos en Almassora

Per altra banda, Almassora reunirà este pròxim dissabte, 4 de maig, a més de 170 xiquets i un total de 70 músics en una nova edició de L’Escola Canta. La cita tindrà lloc en la plaça Pere Cornell, a les 19.00 hores, i els participants interpretaran Els Súper ODS: Aventura 2030, una obra de la compositora María José Belenguer i amb lletra del Servei d’Innovació.

En concret, participen alumnes dels col·legis Cardenal Cisneros, Riu Millars i Santa Quitèria, que estaran acompanyats per la banda municipal d’Almassora, la UIM la Esmeralda. Esta iniciativa compta amb el suport de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Almassora, que dirigeix Vicente Blay Casino.

L’Escola Canta és un projecte educatiu lligat a la dinamització del plurilingüisme en els centres educatius i al desenvolupament de l’expressió artística musical i escènica, que consisteix en el treball didàctic i planificat d’una composició musical.

Noticias Relacionadas