Vistabella dinamitza el desembre amb una agenda cultural per a tots els públics

Compartir

El mes de desembre i la festivitat de Nadal arriba a Vistabella del Maestrat amb una agenda cultural i d’oci carregada d’activitats i esdeveniments que involucren a tots els públics. Des de xiquets i xiquetes, que podran gaudir de l’Escola de Nadal durant les seues vacances del 26 de desembre fins al 5 de gener, fins a adults i joves que tindran l’oportunitat de celebrar l’arribada del 2024 amb una Nit de Cap d’Any amenitzada amb música en directe en el municipi.

Les activitats comencen durant el pont de vacances del 6 i 8 de desembre. L’Antiga Presó acull el dimecres un taller infantil de manualitats a les 11h, mentre que el divendres es celebrarà un taller de macramé per a adults en el mateix recinte. El mateix divendres continuarà l’agenda al llarg de tot el dia amb una quedada popular per ballar danses populars a la Plaça del Dau, on tot el món podrà participar lliurement; i un mercat solidari organitzat per l’Aulari de Vistabella amb xocolata i música per amenitzar. A les 18h, en aquest mateix punt, es procedirà a encendre les llums de decoració de l’arbre de Nadal. El dissabte 9 tornaran a obrir les portes del Mercat solidari a les 11h, mentre que per la vesprada hi haurà concert en directe del grup 2&Roll al Casal Jove i disco-mòbil a les 00h, ambdós en el marc del festival Winterfest organitzat.

Les activitats familiars continuen amb un taller de cuina el dimarts 19 a les 17h a les instal·lacions de l’Escola. De la mateixa manera, festa i diversió per acomiadar el 2023 no faltarà a Vistabella del Maestrat. El dissabte 30, el grup Sarao començarà amb el primer acte musical a les 18h al Casal Jove. Per al dia 31, la tradicional cursa de Sant Silvestre per recorregut urbà de les 18h donarà pas amb un ‘tardeo’ musical a les Campanades i l’entrada del 2024 al Casal Jove. Per la nit, novament s’apostarà per la música en directe.

Vistabella del Maestrat rebrà, un any més, l’especial visita dels Reis Mags d’Orient. Ses majestats arribaran al voltant de les 20h del divendres 5 de gener a la Plaça del Dau, on regalaran tots els desitjos dels xiquets i xiquetes que hauran escrit la seua carta. El Patge Reial recollirà els escrits el dijous 4 de gener a les 12.30h en la mateixa plaça central del municipi. La il·lusió i la màgia del Nadal ja es viu a Vistabella del Maestrat.

Noticias Relacionadas