Gaudeix a Vilafranca d’un cap de setmana amb activitats per a tots

Compartir

Aquest cap de setmana ve carregat d’activitats per als veïns, veïnes i visitants de Vilafranca. Narracions, esport, sopars, festa, cinema i música seran els protagonistes d’aquestes jornades.

El cap de setmana s’obrirà el dissabte de matí amb la narració del conte ‘Arriba en el cielo’ de Begoña Casanova a la Biblioteca Matilde Escuder. Els vilafranquins i les vilafranquines més joves podran gaudir escoltant el relat d’aquesta autora. Seguidament, a la vesprada, l’equip de frontenis Vilafranca A jugarà contra el Jérica A per la divisió d’honor al Frontó Municipal.

El dissabte a la nit tindrà lloc l’acte més important del cap de setmana. Vilafranquins i vilafranquines es reuniran amb els seus amics, familiars o companys de feina per a assistir al sopar d’empreses que es farà al parador. La comissió de festes 2024 ha organitzat el sopar i la posterior festa, protagonitzada per la Monkey Band, orquestra que amenitzarà el principi de la nit, i Discoeclipse, la discomòbil encarregada de tancar la festa fins que el cos aguante.

Finalment, el diumenge es portaran a cap les sessions de cinema a la Casa Social. En la sessió infantil es projectarà ‘El Grinch‘, i en la sessió d’adults es projectarà ‘El caftán azul’. A més, aquest mateix dia tindrà lloc el Concert de Nadal de la Universitat de Majors de la seu dels Ports, a les 18 h a la Sala Carles Pons.

Noticias Relacionadas

Vinaròs participa en el Foro de Trabajo de Saborea España

El encuentro sirvió para hacer un balance de las...

RH Hoteles repuebla montes en Teresa

RH Hoteles, cadena hotelera con más de 20 establecimientos...