Vila-real viurà el diumenge la V Trobada de guàrdies romanes, amb els ‘judios’ de la Sang i els Armats de Flix 

Compartir

El regidor de Turisme de Vila-real, Javier López, i el president de la  Confraria de la Puríssima Sang, Felipe Monfort, i la seua secció Guàrdia Romana ‘Judios’, Pascual Costa, han presentat aquest matí la cinquena edició de la Trobada de guàrdies romanes i armats, que se celebrarà aquest diumenge a Vila-real. En aquesta edició, la Trobada comptarà amb la participació dels Armats de Flix, a més dels amfitrions, els ‘judios’ de la Sang, confraria que ostenta el títol de Medalla d’Or de la Ciutat 

La V Trobada de guàrdies romanes i armats començarà a les 11.00 h, amb eixida de la Casa dels Mundina, des d’on desfilaran pels carrers del centre de la ciutat en un recorregut que els portarà a la plaça de Sant Pasqual, la capella de la Sang i la plaça Major, on es lliuraran les medalles de la jornada aproximadament a les 13.00 h.

La trobada de guàrdies romanes forma part de la programació de la Setmana Santa, declarada d’Interés Turístic Autonòmic. La Junta Central de Setmana Santa celebra enguany el 50é aniversari i rebrà enguany la Medalla d’Or de la ciutat.

Noticias Relacionadas