Vila-real es prepara per a celebrar el desé aniversari de la Fira d’Abril

Compartir

L’alcalde, José Benlloch, ha rebut aquest matí a les representats de l’Associació Cultural Flamenca Andalusa de la localitat

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha rebut aquest matí a Maribel Córdoba, qui durant els últims anys ha sigut presidenta de l’Associació Cultural Flamenca Andalusa de Vila-real, i a Esperanza Madrid, qui recentment ha assumit la presidència de l’entitat. L’alcalde s’ha interessat per la labor de l’associació i ha aprofitat la trobada per a agrair a Maribel Córdoba els anys de servei i dedicació per a promocionar la cultura andalusa i enfortir els llaços d’unió i integració de la comunitat andalusa a Vila-real “per a fer de la nostra ciutat un lloc més solidari, inclusiu i d’oportunitats”. Així mateix, ha volgut donar la benvinguda i mostrar el seu suport a Esperanza Madrid, qui des d’ara pren el relleu en la presidència.

Aquesta trobada arriba a les portes d’un dels esdeveniments més importants i esperats per l’associació ja que aquest divendres arriba la Fira d’Abril a Vila-real, que enguany celebra el seu desé aniversari. Per això, al llarg d’aquest pròxim cap de setmana, diferents actes ompliran de llum, color i música la localitat.

Programa d’actes

Els actes donaran inici aquest mateix divendres 19 d’abril en la plaça de la Maiorasga, lloc que fins al diumenge serà l’epicentre de la festa andalusa. La fira quedarà oficialment inaugurada amb l’encesa de l’enllumenat a partir de les 20.30 hores. A continuació, es donarà pas al vi d’honor i el sopar de germanor, una vetlada que conclourà amb l’actuació estel·lar del grup Menta y Romero. Ja l’endemà la jornada començarà amb un esmorzar popular seguit de l’actuació de diferents grups de ball convidats de localitats veïnes com la Escuela de Arte Jenny Marsó d’Almassora, Beatriz Sánchez d’Onda i el grup Con Acento Andaluz. A més, eixe mateix matí els xiquets i xiquetes d’inclusió social de l’associació vila-realenca faran una actuació de rumba i hi haurà també una altra de balls llatins. Durant la vesprada el menjar i el sopar s’alternaran amb les actuacions dels grups BeniCai i Patxi Ojana.

Per a finalitzar la Fira d’Abril 2024 de Vila-real, el diumenge dia 21 al matí actuarà el Quadre Major, Juvenil i Infantil de l’Associació Cultural Flamenca Andalusa de Vila-real. Al migdia, la paella serà la protagonista, seguida de l’actuació del conjunt musical Cuerda Pa Rato i ja a les 19.00 h la fira tancarà les seues portes.

Noticias Relacionadas

Sant Mateu vive este fin de semana el IX Mercado Medieval

Un mercado donde se pueden encontrar paradas de productos...

La playa de La Llosa

Acabamos el repaso de las playas de los municipios...