Vila-real celebra aquest matí la tradicional Cridà amb la que s’inicien les festes de la Mare de Déu de Gràcia

Compartir

Aquest matí ha tingut lloc l’acte de la Crida a la Festa i el lliurament de la Clau de la Festa que ha donat inici a les festes de la Mare de Déu de Gràcia a Vila-real des del balcó de l’edifici de la Fundació Caixa Rural Vila-real.

El pregoner de la Crida a la Festa aquest any ha sigut el jugador del Villarreal B Carlo Adriano García Prades, qui ha estat acompanyat per l’alcalde, José Benlloch, el president de la Junta de Festes, Toni Carmona, la reina Gracia Gumbau i les dames de la cort d’honor.

Així mateix, també ha participat en l’acte Dussan Plichta, Medalla d’Honor de la ciutat, i representant de la ciutat agermanada de Michalovce. Membres de la corporació, representants de la Junta de Festes i de la Comissió de Penyes, amb la seua presidenta Susana García, la presidenta de la Fundació Caixa Rural, Sonia Sánchez, a més del Grup de Dolçainers i Tabaleters El Trull també han participat en l’acte i seguidament en el cercavila fins al jardí de Jaume I on ha tingut lloc l’obertura de la festa amb volteig de campanes i descàrrega de coets.

Noticias Relacionadas