Una veïna de Betxí ha donat al municipi diverses finques en la zona de Solaig que es convertiran en espai d’oci

Compartir

Les parcel·les tenen una extensió de 10.300 metres quadrats i suposen un augment de la zona verda de la localitat, lo que millorarà l’oferta a veïns i visitants

L’Ajuntament de Betxí ha comunicat la donació per part d’una veïna d’unes parcel·les de 10.300 metres quadrats en total en la zona de la muntanya de Solaig. Aquest espai és considerat zona verda en la seua major part i servirà per a enllaçar amb rutes senderistes ja creades en aquest paratge i per crear una zona d’esbarjo. També hi ha una porció de l’extensió que és sòl dotacional viari i, per tant, es podrien construir camins agrícoles.

Aquesta donació fa augmentar la zona verda d’aquesta àrea de la localitat i la intenció del consistori és a curt termini augmentar l’espai senderista ja existent a l’entorn del Solaig i en un futur crear una zona de berenadors on s’inicia la senda.

L’alcaldessa, Carla Nebot, ha assenyalat “que estem molt agraïts al fet que la gent del poble done terrenys dels quals no estan fent ús perquè puguem condicionar-los i en un futur siguen d’utilitat per al nostre veïnat, com en aquest cas que crearem una zona verda amb un espai d’oci, com berenadors o similar”.

Amb aquest projecte, l’àrea senderista de Betxí continuarà creixent. Amb nombroses rutes en tot el seu entorn, el municipi ofereix moltes alternatives d’aquest esport en plena naturalesa. Cal recordar, que el consistori també està creant una senda fluvial pel Riu Sec.

Noticias Relacionadas