S’acosta la Setmana Santa i el Consistori de Moncofa posa a punt la Platja del Grau

Compartir

Per al consistori suposa un important esforç destinar maquinària i pressupost a realitzar estes actuacions 

L’Ajuntament de Moncofa, amb la vista posada en el pont de Sant Josep, Setmana Santa i Pasqua, està condicionant laplatja del Grau. El regidor de Platges, Francisco Alemany Sales, ha indicat que “l’objectiu és que la platja estiga en les millors condicions per a rebre l’arribada dels visitants que descansaran uns dies en la localitat”. L’actuació està sent assumida íntegrament per l’Ajuntament.

Es tracta d’una millora puntual amb motiu de la Setmana Santa i Pasqua, encara que des de l’Ajuntament s’ha apuntat que “la millor solució és, sens dubte, que s’executen els espigons i mesures de protecció ja previstes i projectades. Este és un bon moment per a recordar a Costes i al Govern d’Espanya que estes actuacions ajuden a consolidar la protecció de la costa i al desenvolupament socioeconòmic del municipi, tenint en compte que rebrem a milers de visitants durant els pròxims dies”.

Per al consistori suposa un important esforç destinar maquinària i pressupost a realitzar estes actuacions que tenen com a objectiu oferir les millors condicions a les persones que tenen a Moncofa la segona residència i a turistes que trien els apartaments de la platja per a passar unes jornades de descans.

Els treballs de posada a punt són necessaris després del període hivernal en què els temporals marítims del Mediterrani afecten directament la fisonomia de la platja.

Noticias Relacionadas