El primer esdeveniment gamer ‘Gaming Experience Betxí’ aquest cap de setmana

Compartir

És la primera edició de l’esdeveniment gamer que se celebrarà en la localitat i que acostarà l’oci digital als joves de la localitat el pròxim cap de setmana, 17 i 18 de febrer

El pròxim 17 i 18 de febrer se celebrarà a Betxí la primera edició de ‘Gaming Experience Betxí’. Aquest, serà el primer esdeveniment gamer o d’entreteniment digital que se celebre a Betxí, i que de manera gratuïta, oferirà a la localitat aquesta forma d’oci tant en tendència entre els adolescents.

En aquest cas, ha sigut la regidoria de noves tecnologies qui ha pegat el pas cap a l’oci digital a Betxí i que, amb aquest esdeveniment, preten aconseguir una competició virtual sana i responsable entre els participants, a més, de sumar una nova oferta d’oci en la localitat.

Encara que aquest esdeveniment és gratuït, és necessari inscriure’s per a poder participar en les partides organitzades. I de moment ja estan sent tot un èxit, ja que, en alguns dels tornejos s’han esgotat les places i per a la resta en queden poques. Aquest èxit de participació demostra que és cada vegada més important apropar aquests dispositius als joves.

Durant el cap de setmana s’han organitzat partides de jocs com l’FC 24, Fortnite, Mario Kart i Super Smash Bros. A més, els assistents podran descobrir també dispositius de realitat virtual i altres modalitats de jocs virtuals com Just Dance.

Noticias Relacionadas