Nules celebra la festivitat de Sant Roc amb la reina i les dames presidint la celebració

Compartir

La Reina de la Vila de Nules, Paula Bruno Gutiérrez, i les dames Balma González, Lucía Merino, Carmen Lengua, i Teresa Vicent han presidit juntament amb l’alcalde de Nules, David García, la regidora de Festes, Blanca Silvestre, i els membres de la Corporació Municipal la missa en honor a Sant Roc que ha tingut lloc a la Capella de la Mare de Déu del Carme de la mar de Nules.

Com cada any els nulers i les nuleres han homenatjat a Sant Roc amb diferents actes que es desenvolupen a la població marítima, com ara la missa, la processó i el tradicional repartiment de bescuits i pans davant de la capella.

De manera que, amb el tradicional castell de focs d’artifici que dispararà aquesta nit la Pirotècnia Reyes Martí es tancarà la programació de les festes de Sant Roc d’ enguany.

Així doncs, cal recordar que des del passat divendres 4 d’agost les festes a la mar de Nules han comptat amb actes taurins; i amb la tradicional Fira d’Oportunitats i la Fira d’ONG.

També s’han celebrat els tradicionals esdeveniments esportius com ara la travessia marítima, la Marxa a peu Solidària no competitiva, els concursos de pesca, la marxa en bici o la Volta a Peu Sant Roc.

Així mateix, el veïnat ha pogut gaudir de la Nit dels Farolets amb un taller de farolets, i el cercavila; de la Festa de la Tomata; o de la programació de les Casetes Obertes. També d’actuacions de música, a més també han format part de la programació el ball per a persones majors, els actes infantils i juvenils amb la commemoració del Dia Mundial de la Joventut que va tindre lloc el passat 12 d’agost, entre d’altres.

Noticias Relacionadas