Nules acomiada les festes patronals amb una gran participació en els actes taurins

Compartir

El programa ha finalitzat amb un dinar per a la Gent Major que ha congregat al local multifuncional al voltant de 800 persones

Massiva participació en els bous al carrer celebrats aquest cap de setmana a la localitat de Nules. De manera que, des de divendres amb la Nit Taurina fins diumenge matí amb el bou per la vila s’han congregat en cadascun dels actes taurins centenars de persones al recinte taurí.

En aquest sentit, cal recordar que hui diumenge, 15 d’octubre, s’ha exhibit pel matí un bou de la ramaderia de Domínguez Camacho que ha patrocinat l’Ajuntament de Nules, “davant la bona acollida d’aquest acte taurí els anys anteriors enguany s’ha programat de nou un bou pel diumenge matí i ha sigut tot un encert”, comenta la regidora de Festes, Blanca Silvestre.

A més, dissabte, 14 d’octubre,  a la plaça Major va tindre lloc una entrada de bous amb carretons per als més menuts. Per la vesprada, es va exhibir un bou un de la ramaderia José Escolar Gil patrocinat per la Penya el 7, i per la nit un bou embolat de la ramaderia Monteviejo patrocinat per l’Ajuntament de Nules.

Així mateix, divendres, 13 d’octubre, va tindre lloc la tradicional Nit Taurina que patrocina el consistori amb entrada de bous de la ramaderia de Hermanos Bellés, bou embolat, i amb l’exhibició de vaques enfundades també de la ramaderia Hermanos Bellés.

Amb tot, les festes patronals en honor a la Mare de Déu de la Soledat han finalitzat amb un dinar per a la Gent Major que ha congregat al Local Multifuncional al voltant de 800 persones, i que ha comptat també amb l’actuació de La Tiana; i amb una actuació musical infantil ‘Ogro El Musical’, tribut a la pel·lícula ‘Shrek’.

Noticias Relacionadas