Música, gastronomia i molt més al Nadal de Betxí

Compartir

L’Ajuntament de Betxí ha presentat el programa d’actes per a les festes de Nadal, amb els mesos de desembre i novembre replets d’activitats molt variades i per a tots els gustos.

La regidora de Cultura, Nuria Meneu, ha destacat que “el consistori pretén oferir alternatives d’oci diferents en unes dates molt assenyalades i que tots els veïns puguen ser partícips, des dels més menuts als més adults”.

En aquest sentit, un dels actes més destacats és el concert de ‘Dani Miquel i els ma-me-mi-mo-músics’, un espectacle musical que captivarà a tots els públics recuperant cançons infantils, però oferint una proposta diferent que connecta generacions. El concert serà el 26 de desembre a l’Auditori Municipal.

Seguint amb la música, el dissabte 16 tindrà lloc el tradicional concert de Nadal de la Unió Musical de Betxí i el divendres 22 es realitzarà un tardeo en el Saló Brisamar amb el grup Vudú.

Quant a l’oferta gastronòmica, el consistori ha organitzat una degustació de productes locals per al 28 de desembre i un tast de vins el 04 de gener, tots dos en el Saló Brisamar.

Altres activitats que es poden gaudir a l’Auditori durant aquest mes són la Representació del Betlem el dia 17, el 22 de desembre serà l’Audició de l’Escola de Música i, un dia més tard, la Gala Benèfica de Manos Unidas.

Per als més joves, el 28 de desembre s’impartiran classes dirigides de Parkour, en les noves instal·lacions, i els actes acabaran el 05 de gener amb jocs en la Plaça Major durant el matí per als més menuts i, finalment, la tradicional Cavalcada de Reis a partir de les 18.00 hores.

Noticias Relacionadas

Bona Vida, el templo del almuerzo en Magdalena

En Magdalena ¡mone a esmorzar!. Es es sin duda...

Nuevas confirmaciones para el FIB 2024

El Festival Internacional de Benicàssim (FIB) anuncia una nueva...

Segorbe asistió a la feria Navartur de Pamplona

El pasado fin de semana, Segorbe expuso sus atractivos...