El Museu de Belles Arts de Castelló inaugura l’exposició ‘Furakêri – Diya’ de Medicusmundi

Compartir

Oferix este dijous, a les 19.30 hores, un concert del cicle ‘Les Arts al Belles Arts’

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura, presenta este dijous 26 d’octubre, a les 19.00 hores, l’exposició ‘Furakêri – Diya’ de l’ONG Medicusmundi, al Museu de Belles Arts de Castelló.

L’exposició ‘Furakêri – Diya’, que significa cura saludable en ‘diula’, dialecte de Safané (Burkina Faso), mostra, sota el guiatge de l’organització Medicusmundi, la importància que té la defensa del dret a la salut en el sud global per a aconseguir un món més saludable.

La mostra, en la qual podrem observar el treball de l’organització a través d’imatges, vídeos i altres elements, és una mirada a la cooperació i el compromís de la societat valenciana, i especialment de les comarques de Castelló, amb esta població. L’ONG està treballant en la zona més de 50 anys a través del diàleg de professionals de la salut tant de la Comunitat Valenciana com de Burkina Faso.

Amb esta exposició, el Museu de Belles Arts de Castelló pretén contribuir a crear un espai més saludable, compromés i tolerant, on la ciutadania se senta reconeguda i part activa del museu.

La inauguració tindrà lloc este dijous 26 d’octubre a les 19.00 hores, i es podrà visitar al vestíbul del museu fins al 5 de desembre.

‘Les Arts al Belles Arts’, en concert

El Museu de Belles Arts de Castelló presenta este dijous 26 d’octubre, a les 19.30 hores, un nou concert del cicle ‘Les Arts al Belles Arts’, promogut pel Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts de València.

El Centre té com a objectiu fonamental promoure una formació professional d’alt nivell dirigida a jóvens cantants i músics procedents d’Espanya, la Unió Europea i de la resta del món. Entre les seues activitats està fer gira per diversos espais culturals de la Comunitat per a donar a conéixer el treball formatiu que desenvolupa.

En esta ocasió, el concert estarà format per composicions d’Albéniz, Granados o Ibert, interpretats per la soprano Elena Zamudio, el tenor Maximiliano Spósito, el baríton Daniel Gallegos i, al piano, Leo Moyano.

El concert, que té lloc a les sales del museu envoltat d’obres d’art, és d’accés lliure fins a completar aforament.

Més informació en el web: consulteu ací.

Noticias Relacionadas