Més de 120 actes per a gaudir, des de hui, de les festes del Roser de Almassora

Compartir

La reina de les festes, Elena Portalés, ha sigut l’encarregada de donar el tret d’eixida a les celebracions des de Ca la Vila

Els actes han començat amb la inauguració de la Fonda del vi, l’exposició de l’artista local Joan Simó o la mostra fotogràfica que repassa els 50 anys de la penya El Caragol, la més longeva de la localitat i ja demà al migdia la localitat encetarà el programa taurí

Almassora està en festes. L’esperat Esclat de la Festa iniciarà aquesta nit a 10 dies replets de diversió i entreteniment per a tots els públics. La Regidoria de Festes i la Junta Local de Festes han ideat un programa amb prop de 120 actes en els quals tenen cabuda les exhibicions taurines, les activitats infantils, concerts i actuacions musicals i els actes religiosos en honor a la Mare de Déu del Roser.

La reina de les festes, Elena Portalés, al costat de la seua cort d’honor conformada per Dean Curic, Adrián Campos, Carla Escuder i Joana Adsuara, ha sigut l’encarregada de donar el tret d’eixida a les celebracions des de Ca la Vila. Moment en el qual també ha sigut present l’alcaldessa, María Tormo, al costat de membres de la corporació municipal.

A la vesprada, l’ambient festiu ja es respirava amb l’obertura de la Fonda del Vi, la inauguració de l’exposició de l’artista local Joan Simó o la mostra fotogràfica que repassa els 50 anys de la penya El Caragol, la més longeva de la localitat.

Tormo ha animat a tots els almassorins a eixir al carrer a gaudir d’aquests dies en què qualsevol moment és bo per a compartir-lo amb la família i els amics, però sempre des del respecte i la convivència. A més, ha desitjat als veïns unes bones festes.

Per part seua, el regidor de Festes, Arturo Soler, ha assenyalat que l’objectiu ha sigut dissenyar un programa del grat de la majoria, en el qual els festejos taurins tenen un paper important, “gràcies a la col·laboració i suport de les penyes”. “Som una plaça de primera i es torna a posar de manifest amb 21 bous, la xifra més elevada dels últims anys”, ha recordat Soler, qui ha agraït la gran faena i col·laboració de la Junta Local de Festes, amb el seu president, Santiago López, al capdavant, en tots els preparatius, així com en la supervisió de cadascuna de les activitats perquè tot isca a la perfecció i evitar possibles incidents.

Programa d’actes per al dissabte

Demà, dissabte, el programa festiu estarà marcat pel tancament, a les 12.00 hores, amb sis bous salvatges patrocinat per la penya El Caragol. La coneguda ramaderia de Garcigrande fa el seu debut popular, ja que a penes s’han bregat bous d’aquest ferro pels carrers. A continuació, s’exhibirà un bou salvatge pels carrers de la Vila.

A la vesprada, a les 18.00 hores, hi haurà bou, amb eixida des de la plaça Major, i dos bous embolats. Durant tota la jornada, també hi ha programades activitats infantils, discomòbils i tardeos en penyes, així com un Tribut a Mecano en la plaça Espanya.

Noticias Relacionadas