L’exposició literària ‘Un bosc de lletres’ acosta la cultura de Burriana

Compartir

La primera jornada expositiva tindrà lloc el dijous que ve, 25 d’abril a les 12:00h, en el Clot de la Mare de Déu

El Col·legi Salesians de Burriana, en col·laboració amb l’Ajuntament de Burriana; a través de les regidories de Medi Ambient, Turisme i Educació, liderades pels regidors Noelia Peris i Alejandro Clausell respectivament, ha organitzat l’exposició literària itinerant ‘Un bosc de lletres’, que realitzarà la seua primera jornada expositiva el dijous que ve, 25 d’abril a les 12:00h., en el Clot de la Mare de Déu.

Alguns dels autors que assistiran a les diferents reunions de l’exposició itinerant són Josep PalomeroJosé Félix Escudero, Vicent FranchMaria Victoria SanchaJuanjo LloretJulián ArribasModest Barrera i Juane Gumbau, entre altres. A més dels escriptors ja esmentats, Burriana posseïx molts més autors literaris, alguns d’ells es poden trobar accedint al catàleg digital ‘Borriana literària’, el qual continua ampliant-se dia rere dia.

‘Un bosc de lletres’ pretén ser una col·lecció de la literatura burrianenca actual i d’antany, que combine el ric mostrari cultural de la capital de la Plana Baixa amb el seu patrimoni, oferint al públic de totes les edats una activitat cultural, turística i educativa. Esta activitat estarà activa durant els pròxims mesos, i s’espera que durant el període estival, es desplace fins a algun lloc de la zona marítima del municipi.

“Amb esta activitat volem demostrar que Burriana és una terra feraç per a les lletres, viva, diversa i cosmopolita” ha assegurat Peris, qui ha valorat positivament la proposta perquè “permetrà conéixer més sobre els autors locals mentres gaudixes del bell paratge natural que ens envolta.

L’exposició t’oferix l’oportunitat de descobrir la riquesa literària de la nostra ciutat mentres et connectes amb la naturalesa que ens envolta com el Paratge Natural del Clot, creant així una experiència enriquidora a tots els que la visiten”. Per la seua part, el regidor d’Educació, Alejandro Clausell, ha animat a la ciutadania a acudir “a un esdeveniment per a tota la família, on des dels més xicotets fins als més majors poden gaudir de la literatura i els nostres autors.

Noticias Relacionadas

Sant Mateu vive este fin de semana el IX Mercado Medieval

Un mercado donde se pueden encontrar paradas de productos...

La playa de La Llosa

Acabamos el repaso de las playas de los municipios...