La Casa de la Cultura d’Almassora pujarà el teló al monòleg de Carmen Alcayde, Chely Capitán i Paloma Capilla

Compartir

El pròxim dissabte, 27 d’abril, l’espectacle farà riure al públic assistent amb les seues ocurrències més ‘cuquis’

Humor amb toc femení per a posar el fermall d’or al cicle de monòlegs de la programació cultural d’aquest primer semestre de l’any a Almassora. Aquest pròxim dissabte, 27 d’abril, la Casa de la Cultura pujarà el teló a Pink Comedy Show que farà riure al públic assistent amb els seus monòlegs “cuquis”.

Les encarregades de despertar les riallades dels espectadors seran tres còmiques i actrius molt conegudes en el panorama nacional, com Carmen Alcayde, Chely Capitán i Paloma Capilla. Les tres juntes prometen molta diversió. L’encarregat de la presentació serà el còmic valencià Mario Mechón.

Les entrades per a assistir a l’espectacle poden comprar-se en el següent enllaç de l’Ajuntament d’Almassora: https://entrades.almassora.es/par-public/rest/evento/id/1318257.

Esta divertida proposta posarà punt i a part a l’exitós cicle de monòlegs que organitza la Regidoria de Cultura, que dirigeix Vicente Blay Casino. Sense anar més lluny, dissabte passat la Tia Visantica va aconseguir penjar el cartell de complet i va despertar la llarga ovació dels espectadors. Dins d’aquesta iniciativa també han passat en les últimes setmanes per la Casa de la Cultura d’Almassora altres coneguts còmics com Grison Beatbox, David Domínguez o Bezos.

Noticias Relacionadas

Peñíscola presenta su oferta turística en Zaragoza este fin de semana

El turista procedente de la capital aragonesa supone para...

Las playas y calas de Oropesa del Mar

Kilómetros de playas y calas para que saborear el...

Vinaròs participa en el salón turístico Aratur

Turisme Vinaròs se ha trasladado este fin de semana...