Les flames i la diversió centren l’acomiadament de les festes de Benassal

Compartir

Veïns i veïnes de Benassal es van acomiadar ahir per la nit de les Festes Patronals que van començar el passat 25 d’agost. Les flames del Correfoc van il·luminar els carrers de Benassal a partir de les 22.30h. Des de l’inici del recorregut en la Plaça Espanya fins a la Plaça de l’Ajuntament, veïns i veïnes van dir adeu a la setmana més gran de l’any a Benassal amb foc, espurnes i diversió. Just després, els Kintos 2023 van dur a terme la baixada de la bandera de Benassal.

Per la vesprada, la plaça de bous del municipi va viure una gran exhibició taurina amb el II Avellana de Oro de Benassal. Quatre toreros de l’Escola Taurina de la Diputació de Castelló -Pablo Verdi, Bruno Martínez, Iker de Virgilio i Ian Bermejo- i un de l’Escola Taurina de la Diputació de València -Alberto Donaire- van torejar 5 bous de la ramaderia La Palmosilla amb les seues respectives quadrilles. Una vetlada que veïns, veïnes i molts visitants van poder gaudir com a últim acte taurí d’unes Festes on hi han hagut 12 bous cerrils, corros de vaques i bous i que ha comptat amb la important participació de les associacions locals. El concurs d’emboladors i recortadors, que es va haver de suspendre per la pluja, es celebrarà el dissabte 9 de setembre.

Els últims dies a Benassal han estat marcats també per la presència de música en directe tant per la vesprada com per la nit, per activitats infantils o pels actes tradicionals i religiosos, amb especial protagonisme per a la Reina de les Festes, María Bellés Boix; la Reina Infantil de les Festes, Olivia Caramanica Beltrán, i les dos Corts d’Honor. Dies de germanor que quedaran al record de les Corts d’Honor, de les seues famílies i de tot el veïnat de Benassal, que ja espera l’arribada de les Festes del 2024.

Noticias Relacionadas