Les festes patronals de la Soledat en Nules comptaran amb un Dia de les Paelles, com a novetat

Compartir

Aquest esdeveniment tindrà lloc el dijous, 12 d’octubre, al carrer de Marco Antonio Ortí i les festes al complet se celebraran del 6 al 15 d’octubre

Els dies del 6 al 15 d’octubre Nules celebrarà les seues festes patronals en honor a la Mare de Déu de la Soledat, per aquest motiu des de la regidoria de Festes s’està treballant en la confecció del programa que enguany presentarà algunes novetats significatives.

En aquest sentit, cal destacar la incorporació en el programa de festes del Dia de Paelles que tindrà lloc dijous, 12 d’octubre, al carrer de Marco Antonio Ortí. Així doncs, aquest acte està previst que comence a les 12.30 hores i fins les 22.30 hores la jornada comptarà amb la música de la xaranga “En ambar”, de l’orquestra Platino i del DJ Rubén Nieto. De manera que, l’ajuntament habilitarà una zona per cuinar les paelles i repartirà també la llenya a les persones participants. Amb tot, al llarg de la pròxima setmana en les xarxes socials de l’ajuntament s’anunciarà les dates amb el termini per a apuntar-se.

Des de la regidoria de Festes, Blanca Silvestre, comenta que “es tracta d’un acte de germanor que pretén reunir al veïnat del poble per a que participe i gaudeixca d’aquesta jornada”.

No obstant això, la regidora de festes assenyala que aquests festejos tenen un component cultural molt important, a més també vol destacar que “s’ha inclòs també en el programa diferents activitats proposades i protagonitzades per diferents associacions locals com ara les corals, l’Associació Artística Nulense, els Dimonis del Poll o la Corretjola, sense oblidar-nos de les penyes taurines que hi participen”.

Les festes patronals de la Soledat es caracteritzaran també per la celebració dels LXIX Jocs Florals Vila de Nules, i pels actes religiosos amb els quals el poble de Nules mostra el fervor per la seua patrona.
Gabinet de Comunicació

Noticias Relacionadas

Peñíscola presenta su oferta turística en Zaragoza este fin de semana

El turista procedente de la capital aragonesa supone para...

Las playas y calas de Oropesa del Mar

Kilómetros de playas y calas para que saborear el...

Vinaròs participa en el salón turístico Aratur

Turisme Vinaròs se ha trasladado este fin de semana...