L’Alcora presenta la programació amb que contará la localitat fins març

Compartir

Carnestoltes, globologia, un taller de Pasqua, contacontes son algunes de les activitats destinades als públic infantil durant el primer trimestre de 2024

Cantaran, ballaran, riuran, aprendran… Els xiquets i xiquetes de l’Alcora gaudiran durant els pròxims mesos d’una completa agenda d’activitats.

L’alcalde, Samuel Falomir, i la regidora d’Infància, Ana Huguet, l’han presentada aquest matí a l’Ajuntament. Es tracta de la primera part de l’agenda anual, que es desenvoluparà durant el primer trimestre de 2024.

Començarà aquest divendres amb un espectacle de globologia replet d’animació, humor i il·lusionisme on els més xicotets podran gaudir del meravellós món dels globus, de totes les grandàries i colors. Tindrà lloc a les 18.30 hores al saló d’actes de l’Ajuntament.
La següent activitat se celebrarà a la biblioteca municip

l el 2 de febrer a les 19.00 hores. Es tracta de la presentació i contacontes de ‘Guillem Barret’ a càrrec de l’autora del llibre, Verónica Andrés.

El pròxim 10 de febrer l’Alcora acollirà el seu primer Carnestoltes infantil organitzat per l’Ajuntament. Començarà a les 16.30 a ‘Les Eres’ des d’on partirà la desfilada de disfresses amb animació musical. En arribar a la plaça consistorial, els xiquets i xiquetes podran gaudir d’una xocolatada i del concert del grup ‘Trobadorets’.

‘El ágora de Hipatia de Alejandría y la geometría’ (18.30 h) serà l’activitat que acollirà la biblioteca el 16 de febrer per a celebrar el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència.

Amb l’objectiu de conscienciar i sensibilitzar sobre l’abandó animal i la diversitat funcional, l’1 de març, a les 18.30 hores, tindrà lloc a la biblioteca el contacontes ‘Un toque de magia’ amb la lectura de dos contes, ‘Abandonados’ i ‘El hada diferente’ de la mà de Mª Carmen Castillo.

Per a finalitzar aquesta primera part de l’agenda infantil de 2024, el 16 de març se celebrarà el taller de Pasqua: decoració d’ous de xocolata. Es durà a terme d’11.00 a 13.00 hores a la plaça de l’Ajuntament.

Des de la regidoria d’Infància ja s’està treballant en la programació per al següent trimestre, en el qual destacarà la celebració al maig del festival ‘Terrisserets’. “Potenciar l’agenda d’activitats per als més menuts va ser un dels nostres compromisos electorals i ho estem complint, com no podria ser d’una altra manera’, ha conclòs Huguet.

Noticias Relacionadas