L’Alcora es prepara per a celebrar la sexta edició de la Fira Solidària del Llibre

Compartir

Aquesta iniciativa es desenvoluparà a la plaça consistorial el pròxim dissabte, 27 d’abril, de 10.00 a 14.00 hores

Foment de la lectura més solidaritat és igual a Fira Solidària del Llibre de l’Alcora. Una iniciativa impulsada per l’Ajuntament, a través de la biblioteca, amb la col·laboració dels centres educatius, que aquest dissabte, 27 d’abril, celebrarà la seua sexta edició.

Es desenvoluparà a la plaça consistorial, de 10.00 a 14.00 hores, amb activitats per als xiquets i xiquetes durant tota la jornada.

A més, a les 12.00 hores, tindrà lloc el lliurament dels premis del concurs de cartells a la guanyadora, Núria Teba Ahicart (CEIP Comte d’Aranda) i als finalistes, Rubén Gómez Nomdedeu (col·legi La Salle), Alba Pascual Chiva (CEIP Grangel Mascarós) i Xin Yi Li (col·legi Puértolas Pardo).

A continuació, a les 12.15 hores, es procedirà a la lectura de relats curts i s’oferirà un recital poètic a càrrec de Jesús Miralles i Porcar i Pilar Sánchez i Herráez.

Cal destacar que els llibres podran adquirir-se a canvi d’aliments no peribles i productes higiènics, que s’entregaran a Càritas l’Alcora per a col·laborar en la gran i necessària labor que l’entitat realitza en la localitat.

Noticias Relacionadas