Benicarlo promou la cuina de l’aporfitament

Compartir

L’Ajuntament i Onada Edicions han editat un llibre amb consells per a millorar la planificació de la compra

El Mercat de Benicarló ha estat l’epicentre de l’activitat promocional que l’Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria de Comerç, ha dut a terme per a promoure l’aprofitament dels aliments a la cuina.

L’activitat ha consistit a repartir, de manera gratuïta, un exemplar del llibre ‘La cuina de l’aprofitament’ a totes aquelles persones que havien fet una compra de productes frescos per valor de 20 euros o més.

Aquest llibre és un manual pràctic i funcional que ofereix consells per a millorar la planificació de la compra i la conservació dels aliments i inclou receptes per a aprendre a elaborar plats amb restes d’altres menjars i aprofitar parts d’aliments que habitualment desestimem.

«El que volem amb aquesta iniciativa és promoure l’economia local a través de la compra de productes de proximitat, sostenibles i no envasats, ja que d’aquesta manera comprem el que necessitem i evitem els residus», ha remarcat la regidora.

El llibre és una edició de l’Ajuntament i Onada Edicions fruit d’una iniciativa procedent dels pressupostos participatius.

Noticias Relacionadas