La San Silvestre torna a la Vila d’Almassora el proper 29 de desembre

Compartir

L’Ajuntament d’Almassora, a través del Servei Esportiu Municipal (SEM), ha decidit ampliar enguany el recorregut de la tradicional carrera Sant Silvestre fins als 2.000 metres, és a dir, dues voltes pel circuit plantejat. A més, torna a la Vila, és a dir, al centre urbà de la localitat.

La cita tindrà lloc el pròxim 29 de setembre, a les 19.30 hores, amb eixida des del Raval. En concret, des del número 16 del carrer Trinitat, davant del centre parroquial. El regidor d’Esports, Paco Soriano, ha sigut l’encarregat de donar tots els detalls d’aquesta edició, en la qual col·laboren activament Almassora Club Patí, Rollers Almassora Club de Patinatge i CD Trail Running Almassora.

Soriano ha destacat l’aposta per l’Ajuntament per potenciar aquesta activitat esportiva que recorrerà els següents carrers: Trinitat (el Raval), Sant Joaquim, plaça de l’Església, Verge de la Llum, Sant Vicent, Sagrari, avinguda Borriana, Santa Quitèria i tornarà a Trinitat.

Soriano ha explicat que la prova es pot fer a peu o amb patins i, en finalitzar, hi haurà repartiment d’aigua i regals.

Les inscripcions es poden fer en línia per la pàgina web de l’Ajuntament fins al 29 de desembre, a les 10.00 hores, o mitja hora abans de la carrera en el mateix lloc d’inici. L’enllaç per a apuntar-se és el següent: https://pelcv.gva.es/inscripciones-backoffice/frontal/publico/L012009-00000000/convocatorias/;jsessionid=Rk5Mr45anl8lza-n7xSwq7FB45wYV4aFz0Ey3Kre.ade-pelgva.

Noticias Relacionadas